Klubi i filozofisë dhe estetikës

Klubi i filozofisë dhe estetikës

Klubi i filozofisë dhe estetikës do të shërbejë si një hapësirë online për studentët e këtij fakulteti, por edhe për çdo qytetar lexues dhe i interesuar në leximin e librave të estetikës dhe filozofisë në gjuhën shqipe, angleze por edhe gjuhe të tjera online. Librat janë në fushën e filozofisë dhe estetikës, kryesisht librave të vjetër shqiptarë, që nga themelimi i filozofisë dhe estetikës shqiptare, libra të cilët shpesh herë e hasim të vështirë ti gjejmë në treg kjo edhe për shkak të numrit të pakët të kopjeve në treg. Ju ftojme te na ndiqni ne ecurine epublikive te vazhdueshme te librave qe do te postojme ne kete fushe me rendesi per kulturen dhe artin shqiptar. Ky projekt u mbështet nga Ministria e Kulturës

Copyrights © Ministria e Kulturës. All rights reserved